ADIYAMAN / BESNİ - Kızılin Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kızılin Çok Programlı Anadolu Lisesi

04163292083
Adres
KIZILİN KÖYÜ KIZILİN KÜME EVLERİ KIZLI IN ANADOLU LISESI NO: 44 BESNİ / ADIYAMAN
Vizyon
İletişim gücü yüksek ve gelişmiş bir kurum kültürüne sahip, bilgi çağının gerektirdiği özellikleri taşıyan ve uygulayabilen bireyler yetiştiren, sosyal ve kültürel alanlarda gelişmiş, örnek ve önder bir eğitim öğretim kurumu olmaktır.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş, vatan ve millet sevgisiyle dolu, bilgi çağının gereklerine ve teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, ruh ve bedence sağlıklı, kendisiyle ve toplumuyla barışık, öğrenmeyi ilke edinmiş başarılı bireyler yetiştirmektir
Kütüphane Kitap Sayısı :2026
08.00-15.10
İNGİLİZCE+ALMANCA
Ulaşım
Okulumuzun bulunduğu Kızılin köyü ile Besni ilçe merkezi arasında günün belirli saatlerinde çalışan Kızılin Birlik dolmuş hattı bulunmaktadır.
Okulumuza ait servis bulunmamaktadır.
Okulumuz Besni´ye bağlı Kızılin Köyü´nde bulunmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Adıyaman il merkezine 60 Besni ilçe merkezine 43 kilometre uzaklıktadır.